1. De consensu subiecti.
    • Et hoc pactum valet pro website https://healthy-food-near-me.com et concludi user inter hos situs et dominus de sitibus (inferius https://healthy-food-near-me.com )
    • Et hoc probat ratio ad hoc foedus conmixta sentiens, ipsosque: dispensando, uti et aperiens User personalis est, et altera data informationem accipit ab illo situ https://healthy-food-near-me.com users. User in personalis notitia et implet.
    • Ad locum notitia, denuntiatio est, uti locus in aliquo thehttps: //healthy-food-near-me.com situs est, necesse est diligenter lego User hoc pacto aut ejus plenum consensum exprimere in verba eius. Confirmatio est ex pleno consensu et concordia est situm in user usus est.
    • A user non habet ius post notitia, announcements, uti locus, si non discordant cum verba huius conventionem, aut si id non pervenit aetatem non liceret, cum ipse non habet ius inibis vel non est, auctoritatem hominem pro cuius indicium missae in societatis est, denuntiatio.
    • A stipes notitia de locis per locum, in user intrat personalis notitia et, quantum ad hoc notitia in aliam viam, et / vel, faciendo aliquam actiones in site et / vel uti aliqua pars Site et User expressis verbis congruit illud verba pacti huius et provideshttps: //healthy-food-near-me.com de iure accipere, copia, processum, uti de revelatione user notitia in personalis verba pacti huius.
    • Pactum hoc non moderatur ac https://healthy-food-near-me.com non respondet acceptilatione, repositione, processui, usui et aperiri notitia personali usoris et quaevis alia informationes ad partes tertias non possessas vel operatas per https. http://healthy-food-near-me.com, et singuli qui non sunt AvtoTachki conducti .com, etiamsi Usoris accessum ad sites, productos vel officia harum personarum per https://healthy-food-near-me .com or the newsletter. Secreto intellectu, pactio haec sola notitia in situ datorum in encrypted condita est et tantum ad https://healthy-food-near-me.com praesto est.
    • Fatetur utentis in tutela securitas negligentiam ipsius eventus data licentia data lucrentur alienum alios aditus et user ratio personalis notitia. https://healthy-food-near-me.com non est reus per quae aditus detrimenta.
  2. Personalis notitia ratio obtinendi.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Fretus servicia providere crustularum necessitatem, quia nec conmixta sentiens, ipsosque in canistro notitia inter visitationes;
    • Quod IP oratio ex a user.
  2. Information colligitur, sicuti est, nec mutari colligens notitia. Usor etiam est author providente certa notitia, comprehendo personalis notitia de data.https: //healthy-food-near-me.com ius habet, si necessarium est cognoscere subtiliter provisum est a notitia et notitia est provisum petitionem confirmationis si necesse est, ut providere in officiis User avatar Praefectus.
  3. Res enim per user notitia.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Terms of database dare aditum ad ipsum.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • status in corporibus postulatis rationis necessitatem habere talia data indicandi
    • si in sententia https://healthy-food-near-me.com et User violat verba pacti huius et / vel pacta inter se negotiis et pecuariae et https://healthy-food-near-me.com User est.
  7. Quam ad mutare / quod delete notitia vel unsubscribe.
  1. Quis tempus datum ad users can mutatio / delete personalis notitia (Phone) aut unsubscribe. In opere autem quidam features of https://healthy-food-near-me.com, quae in promptu ponere information about eget enim Morbi convallis luctus tortor suspensus potest ex articulo mutantur / deletâ notitia.
  2. User scriptor notitia est condita usque ad personale deletum est per User avatar Praefectus. Sufficient User de notitia usque ad deletionem vel ex propria notitia processui erit littera (notitia) e-mail missus est certa per User avatar Praefectus.
  3. Data praesidium.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Si quaestiones de contactus oratio.
  4. Et Quaestiones de causa, vota, querelis de notitia et providere, colloquare cum inscriptio electronica inscriptio: Support@healthy-food-near-me.com. Constituitur in his quae libello et identitas exhibeatur documentum auctoritate providere notitia usura Information situm habeat actionem datorum.
  5. Ad secretum consilium mutat.
  6. Non potest mutare consilium in terms of secretum. Hic nos mos reponere in versionem ad paginam conditionibus, ita reprehendo retro temporibus https://sanus cibus-near-me.com/ Secretum consensu, Omnes ex quo vigere convenientiam publici. Using the situ, confirmat User acceptatio termini de novo vis in verbis et in Privacy Policy de tempore et de Site User utitur.
  7. Additional termini.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Eventum aliquem provisionem Privacy etiam aliqua sententia particulam vel pars eius dicitur esse contra legem aut invalide hoc non afficiunt ceteris cibis non adversantur legi maneant plenam vim et idcirco ratae sunt quod quis errat fuerit, aut fit provisio, quae impleri non potest sine porro actio a partibus subsignata consideretur ut emendentur, corrigantur in quantum est necessarium ad curare eius validitatem et facultatem implementation.
  3. Hoc est pactum User a tempore usque ad locum quem utitur, inter quas volutpat collocatione et valet ad aliqua notitia de user est repono in site, inter personalis notitia.